Da li će sada kod Bogdana ili u Zvezdu? Đurišić izneo impresije nakon Drafta (VIDEO)

Košarkaš Mege Nikola Đurišić odabran je sinoć kao 43. pik druge runde na NBA draftu od strane Majami Hita.

Ipak, umesto da se pridruži bivšem saigraču iz Mege Nikoli Joviću, završio je nakon trejda kod drugog srpskog reprezentativca – daleko iskusnijeg Bogdana Bogdanovića, koji mu je kolega i po poziciji u neku ruku.

Đurišić je u prvom zvaničnom obraćanju istakao da je veoma zadovoljan razvojem situacije.

Iskreno, prošlo je odlično. Prošao je težak period, trajao je oko mesec dana. Leteo sam od države do države. Bio sam premoren. Ipak, kad sam stigao u Atlantu, dobio sam naboj energije. Mislim da sam se dobro pokazao na treningu i da su me zato doveli ovde. Ovde se osećam kao u porodici, rekao je mladi srpski košarkaš.

Ostaje da se vidi da li će Nikola biti i četvrti srpski košarkaš sa tim imenom u najjačoj ligi sveta već naredne sezone, uz Jokića, Jovića i Topića. Igrači izabrani u drugoj rundi nemaju garantovano mesto u NBA ekipi.

Ukoliko se ne pridruži kapitenu srpske reprezentacije u Houksima, izvesno je da će postati košarkaš Crvene zvezde, o čemu je ranije govorio i predsednik crveno-belih Nebojša Čović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKO POJAČANJE: Pao potpis u Vojvodini

Nekadašnji fudblaer Crvene zvezde i Rada Njegoš Petrović, potpisao je ugovor sa Vojvodinom do 2027. godine. On je zimus u...

POVEZANE OBJAVE