DOBRE VESTI PRED VIMBDLON: Novak slavio na pripremnom turniru protiv velikog rivala!

Novak Đoković u ponedeljak je, uprkos prvobitnim najavama nakon operacije kolena, stigao u London kako bi na licu mesta utvrdio da li će igrati na Vimbldonu.

On se zvanično našao u žrebu i danas izvukao Čeha Vita Koprivu za protivnika u prvom kolu.

DA LI JE OVO POTVRDA? Đoković igra na Vimbldonu?

Nakon toga je savladao Danila Medvedeva na tradicionalnom egzibicionom turniru “Đorđo Armani tenis klasik“ sa 2:0, po setovima 6:3 i 6:4.

U oba seta dovoljan mu je bio po jedan brejk, ali ono što više raduje je činjenica da na terenu nije imao problema sa kretanjem. Uz to je, kao i na jučerašnjem sparingu sa Sinerom, bilo primetno dobro raspoloženje srpskog tenisera.

Uživao sam na terenu. Tenis koji se igra bez bola je najbolji. Nisam imao bol i veoma mi je drago zbog toga. Igrao sam nekoliko trening setova tokom prethodnih dana da bih testiram koleno i video kako ću se osećati tokom kretanja. Test je bio uspešan, zbog čega mi je veoma drago. Iza mene su intenzivne tri nedelje nakon operacije. Pokušavao sam da se oporavim za Vimbldon. Želeo sam sebi da dam šansu da budem ovde. Mislim da je moj hirurg ovde, on je pravi MVP, sve je ovo njegova “krivica”. Pored njega je Žan Žorž, specijalista za koleno. Hvala im obojici. Bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće, verovatno ni moj nastup na Vimbldonu, rekao je Đoković nakon meča.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE