Doskorašnji igrač Zvezde pred potpisom za Partizan?!

Tokom pretprošle sezone Luka Vildoza je stigao u Zvezdu i predstavljao veliko pojačanje za tim.

To mu je bila preporuka za Panatinaikos, koji je letos mnogo uložio u sastavljanje ekipe, što se kasnije isplatilo jer je osvojena Evroliga.

Međutim, Vildoza nije uspeo da se izbori za veliku minutažu kod Ergina Atamana, što je dovelo i do otvorenih izjava nezadovoljstva između njih dvojice. On je u proseku u Evroligi na parketu provodio tek 15 minuta, uz učinak od 5,8 poena i po 1,5 skokova i asistencija.

Sada bi mogao da se vrati u Srbiju, ali u redove večitog rivala Partizana!

Prema navodima Sport kluba, pregovori između dve strane su intenzivirani i uskoro se može dogoditi ozvaničenje saradnje crno-belih i Argentinca.

Vildoza je evropsku afirmaciju stekao u Baskoniji, nakon čega se otisnuo u NBA ligu, gde je igrao za Milvoki Bakse. Nakon povratka iz najjače lige sveta obukao je dres Zvezde, što je dovelo i do sudskog spora igrača i Baskonije, zbog čega je Vildoza morao da plati obeštećenje, ali ni španski tim tada nije bio zadovoljan iznosom istog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HOLANĐANIN IZRIČIT: Odjavio dva velikana, zna gde želi da nastavi karijeru

Holandski fudbaler Matijas De Liht neće i naredne sezone igrati za Bajern. Štoper je odlučio da napusti Minhen. Bilo je...

POVEZANE OBJAVE