Stanojević govorio o pojačanjima, odlascima i šansi da stigne Đakovac

Fudbaleri Partizana završili su prvu fazu priprema u Sloveniji, gde su poraženi u jedinoj dosadašnjoj pripremnoj utakmici, a sada im sledi put u Rusiju.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević rezimirao je odrađeno.

Imam sliku oko nekih igrača i u kakvom smo stanju trenutno. Imam jasniju sliku u ovom trenutku. Nedostaje mi sedam do deset dana priprema, ali to je moj posao. Imamo još vremena, a onda nas očekuju takmičarske utakmice. Igrali su momci koje sam ja želeo da vidim, bilo je dosta mladih igrača. Neke ćemo poslati na pozajmicu, neki će u omladinsku selekciju, otkrio je Stanojević.

Štoper Mujakić već se priključio timu, a u Rusiju će krenuti još dvojica novajlija – zadnji vezni iz Hondurasa Arijaga, kao i krilni napadač Zubiaru.

Biće sva pojačanja na spisku putnika za Rusiju. Dobili smo na brzini i čvrstini. Mujakića znam dobro iz Turske. Doneće nam brzinu i fiziku. Arijaga ima dobre fizičke predispozicije, treba nam čvrstine i snage, analizirao je novajlije strateg crno-belih.

Govorio je i o potencijalnim odlascima.

Što se mene tiće, svaki igrač koji dobije dobru ponudu za klub može da ide, od toga živimo. Gledamo zamene i za Saldanju ako bude otišao. Baždar takođe ima dosta ponuda, ali naći ćemo zamenu za svakoga, ističe Stanojević.

Juče se pojavila informacija da je blizu potpisa i Ifet Đakovac iz TSC-a, ali danas se ispostavilo da je ovaj trnasfer daleko od izvesnog.

Đakovac je profil igrača koji mi se sviđa, ali koliko znam nije blizu. Ne možemo da čekamo, imamo i druge opcije. Ako dođe, biće odlično, ako ne – okrenućemo se drugim opcijama, poručio je trener Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKO POJAČANJE: Pao potpis u Vojvodini

Nekadašnji fudblaer Crvene zvezde i Rada Njegoš Petrović, potpisao je ugovor sa Vojvodinom do 2027. godine. On je zimus u...

POVEZANE OBJAVE