ZVEZDA ODRŽALA SKUPŠTINU: Napada se plej-of Evrolige, poseban akcenat na finansijskom izveštaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet osvojili su tri pehara prošle sezone.

U Evroligi bili pri začelju tabele, uprkos velikim početnim očekivanjima. Dovedena su za sada četiri igrača u prelaznom roku.

O svim tekućim pitanjima, razgovaralo se na juče održanoj Skupštini.

Tačnije, raspravljalo se o osam tačaka. Pre svega je akcenat bio na finansijskom izveštaju za prošlu godinu. Njega je predstavio direktor kluba Nemanja Vasiljević. Uz isticanje transparentnog poslovanja kluba.

Sportske rezultate prestavio je sportski direktor Milan Dozet.

Članovi Skupštine informisani su od strane predsednika kluba oko takmičarskih ambicija i igračkih i kadrovskih rešenja za takmičarsku sezonu 2024-2025, kao i promenama u evropskoj košarci i mogućim promenama u EL, dok je direktor kluba informisao prisutne o planiranom budžetu za narednu sezonu (prihodi i rashodi) u kome bi za plate igrača bilo izdvojeno oko 12,5 miliona evra bruto. Plan za narednu takmičarsku sezonu koji je izneo predsednik kluba jednoglasno je prihvaćen, kao i ciljevi: odbrana svih trofeja osvojenih u upravo završenoj sezoni i plasman u plej of Evrolige, stoji u objavi crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOGOVORIO SVE USLOVE: Iz Sitija u Saudijsku Arabiju

Kako stvari stoje golman Mančester sitija Ederson napustiće taj klub ovog leta. Kako navode strani mediji, Ederson je postigao sve...

POVEZANE OBJAVE