Dianamo nema mnogo izbora: Bruno Petković karijeru nastavlja u hit-ekipi Serije A?!

TuttoMerkatoWeb objavio je da Brunu Petkovića želi Bolonja. Radi se o Petkovićevom nekadašnjem klubu, čiji je član bio od 2017. do 2019. godine.

O odlasku Dinamovog kapitena i ključnog igrača piše se već nekoliko prelaznih rokova, a sve je kulminiralo prošlog leta kada je Petković u poslednji čas produžio ugovor sa Dinamom uprkos brojnim ponudama.

Podsetimo, Petkoviću ugovor sa Dinamom traje još godinu dana. U njemu postoji i posebna izlazna klauzula. Ona sada iznosi dva i po miliona evra, što znači da Dinamo mora prihvatiti bilo koju ponudu u tom iznosu.

Bolonja je senzacionalno izborila Ligu šampiona prošle sezone, a sada želi proširiti igrački kadar za novu sezonu. Petković je za Bolonju odigrao 21 utakmicu, ali nije postigao gol.

U Italiji je još igrao za Kataniju, Vareze, Ređijanu, Virtus Entelu, Trapani i Veronu. U Dinamo se vratio 2018. godine i postao jedan od najboljih napadača u istoriji kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE