MNOŠTVO UZBUĐENJA I PREKID U DORTMUNDU: Nemci su u četvrtfinalu! (VIDEO)

Fudbaleri Nemačke plasirali su se među osam najboljih timova na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini. Pobedili su selekciju Danske sa 2:0 u meču koji je obilovao šansama i sjajnim intervencijama golmana. Uz jednu dužu pauzu.

Panceri su već u 4. minutu poveli, ali je gol Šloterbeka poništen zbog prethodnog faula. Potom mu je Šmajhel odbranio još jedan šut. Posle i Kai Havercu.

Posle su Danci uspeli malo da se oslobode pritiska. Duel je u 35. minutu prekinut zbog loših vremenskih uslova u Dortmundu. Potom i nastavljen. Nakon 25 minuta pauze.

Za Dance je posle kontra napada najbolju priliku propustio Hojlund. Ponovo je golman bio u prvom planu i to Nojer. Za kraj poluvremena bez golova.

Drugo poluvreme počelo je golom Danaca, ali je on poništen zbog ofsajda. To su Nemci iskoristili. Rival je skrivio penal koji je u 53. minutu realizovao Haverc. Potom su Panceri duplirali vođstvo. U 68. minutu pogotkom Džamala Musijale nakon akcije iz tri poteza.

Ekipi Julijana Nagelsmana poništen je i drugi pogodak na meču u nadoknadi. Zbog prethodnog ofsajda. Ostao je tako rezultat postavljen u 68. minutu.

Nemci u borbi za polufinale čekaju boljeg iz duela Španija – Gruzija koji je na programu sutra od 21 sat. Nešto ranije u nedelju od 18 časova igraju Engleska i Slovačka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Alvaro Morata napušta Atletiko, dobio ponudu koja se ne odbija

Španski reprezentativac Alvaro Morata na pragu je odlaska iz Atletiko Madrida posle 5 godina. On je stigao 2019. godine iz...

POVEZANE OBJAVE