Odigraj BESPLATAN EURO tiket – OVDE!

Registruj se, preuzmi bonus i odigraj EURO tiket!

Grupna faza Evropskog prvenstva završila se neslavno po selekciju Srbije, ali EURO ne staje – zapravo, ono pravo tek počinje!

Danas počinje eliminaciona faza, odnosno osmina finala, a prve dve utakmice koje ćemo gledati biće između Švajcarske i Italije, dok će nakon toga snage odmeriti domaćin Nemačka i Danska.

Povodom početka nokaut faze, sportska kladionica Meridian časti sve novoregistrovane korisnike sa 4.000 dinara bonusa bez depozita, a istovremeno donosi i NAJVEĆE KVOTE za online klađenje!

Krenimo redom: najpre se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan bonus za koji nije potrebno da deponujete svoj novac 4.000 dinara čeka na vas!

A, onda… Istražite ponudu Meridiana, iskoristite najveće kvote i odigrajte EURO tiket! Evo i predloga za klađenje:

Švajcarska – Italija 3.35  2.55,

Nemačka – Danska 1.70 6,

Engleska – Slovačka 1.47 8.20,

Španija – Gruzija 1.25 14,

Ni Švajcarska ni Italija nisu zablistale u prva tri meča šampionata, prvi su imai dva remija i jednu pobedu, dok su drugi upisali pobedu, poraz i remi. Ipak, sada je vreme za kvalitetniji fudbal, ulog je veliki i nema sumnje da će i jedni i drugi dati sve od sebe da se plasiraju u četvrtfinale.

Kada se radi o drugom meču osmine finala, malo je nedostajalo da se na mestu Danske nađe selekcija Srbije i da gledamo reprizu meča sa Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj republici. Ipak, „Orlovi“ nisu uspeli da savladaju Dansku, pa će upravo oni izaći na megdan domaćinu turnira. Nemci su upisali dve sigurne pobede na startu prvenstva, remizirali sa Švajcarskom, ali ih to nije mnogo zabrinulo, jer su već osigurali učešće u nokaut fazi. Sada je vreme za korak dalje.

Iako su pre početka Evropskog prvenstva Englezi važili za glavnog favorita, mora se priznati da „Gordi albion“ nije mnogo toga pokazao u grupnoj fazi. Osim iznenađujuće pobede nad Belgijom, Slovaci su još imali poraz od Ukrajine i remi sa Rumunijom, pa bi se mnogi složili da Engleska nema težak zadatak u osmini finala. Da li je tako – videćemo.

I poslednja utakmica ovog vikenda biće između Španije i Gruzije. Dok se za Špance može reći da, barem za sada, igraju najlepši fudbal u Nemačkoj, za Gruziju se mora naglasiti da je apsolutni hit na EURO i to kao debitant! Pobedom nad Portugalom potvrdili su da im je mesto na Evropskom prvenstvu, ali sada im predstoji težak zadatak.

Sve u svemu, složićemo se da nas čeka pravi fudbalski spektakl i da je pravo vreme da uživamo u fudbalu, kao i u sportskom klađenju, jer dobitnu kombinaciju ne treba menjati!

Registruj se u Meridianu i odigraj BESPLATAN EURO TIKET!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda predstavila novo pojačanje: Prvi utisci Seola

Crvena zvezda ima novog fudbalera.... Seol Jung Vu od danas je zvanično predstavljen na “Marakani”, a zadužio je dres...

POVEZANE OBJAVE