Partizan predstavio novo pojačanje: Liga šampiona je san

Partizan je zvanično promovisao pojačanje iz Jedinstva sa Uba, krilnog fudbalera iz Gane Ibrahima Zubairu, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor.

On je izneo svoje utiske nakon dolaska u klub.

Za mene je ostvarenje sna dolazak u Partizan, nemam reči kojima bih opisao osećanja. Partizan je najbolji klub u zemlji i ja sam više nego oduševljen što ću nositi crno-beli dres i igrati pred neverovatnim navijačima. Uvek naporno radim kao timski igrač, gde god da igram. Došao sam da radim i da pomognem klubu da osvaja trofeje. Želim da o meni govori moj učinak na terenu, a ne moje reči i obećanja, rekao je fudbaler iz Gane, koji je predstavio svoje kvalitete.

Polivalentan sam igrač sa kojim trener uvek ima više opcija na terenu. Mogu da igram i levo i desno krilo, a mogu i ofanzivnog veznog. Kreiram šanse, ali i postižem golove. To možete videti iz moje statistike još kada sam igrao u Premijer ligi Gane, kao i u Jedinstvu, smatra Zubairu.

Prvi izazov u novoj sezoni biće veoma težak, pošto crno-bele na putu ka Ligi šampiona na prvoj prepreci očekuje Dinamo iz Kijeva.

Pratim Partizan otkad sam došao u Srbiju. Gledao sam mečeve i obožavam atmosferu na utakmicama. Kao što je to san svakog mladog igrača, tako i ja želim da igram Ligu šampiona, a možeš da je igraš ako osvojiš prvenstvo, rekao je novi fudbaler Partizana.

Zubairu je na 36 utakmica za Jedinstvo zabeležio 13 golova i 7 asistencija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac poražen u još jednom pripremnom meču sa ABA ligašem

Košarkaši Borca iz Čačka odigrali su treći pripremni meč pred početak ABA lige. Posle pobede nad Jenisejem i poraza...

POVEZANE OBJAVE