TERZIĆ SA SKUPŠTINE: Rušimo sopstvene rekorde, želimo grupne faze LŠ ili LE svake godine

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su juče prvu prijateljsku utakmicu na pripremama za novu sezonu.

Slavili su 1:0 protiv lučanske Mladosti. Dok se igrači pripremaju, klub je održao redovnu sednicu skupštine.

Na njoj se prisutnima obratio generalni direktor Zvezdan Terzić.

On je istakao sportske rezultate, finansijsku stabilnost, omladinsku školu i infrastrukturu kao temelje klupske strategije.

Svesni smo velikih očekivanja zvezdaške javnosti i toga da minuli rad u Crvenoj zvezdi – ne postoji. Uostalom, sami smo podigli tu lestvicu očekivanja i navikli crveno-belu armiju na pobede, titule i svakodnevne uspehe. U skladu s tim, želimo da napravimo korak više i da svaka sledeća sezona bude bolja od prethodne. Ne postoji odmor kada se pravi moćna Crvena zvezda, rekao je on.

Potom i nastavio:

Kada pogledamo prethodnih 10 godina, moramo da budemo izuzetno zadovoljni rezultatima koje smo postigli. Osvojili smo osam šampionskih titula, od čega sedam u nizu. Na sve to, uspeli smo da osvojimo i četiri duple krune za redom. O tome koliko smo uspešni, govori činjenica da rušimo sopstvene rekorde, što je odlika istinskih šampiona. Postali smo redovni učesnici u kontinentalnim takmičenjima, imamo ukupno osam grupnih faza UEFA takmičenja – 3 Lige šampiona, 4 Lige Evrope. Krajem avgusta ćemo saznati da li će to biti četvrta Liga šampiona ili peta Liga Evrope.

U zaključku se dotakao i ciljeva:

Želimo da u narednih pet godina osvojimo pet novih šampionskih titula i prišijemo četvrtu zvezdicu na grb našeg kluba čime može da se pohvali mali broj klubova u Evropi.  Kada je reč o Evropi, želimo grupne faze Lige šampiona ili Lige Evrope svake godine, jer samo učešće u UEFA takmicenju nam donosi velike prihode neophodne da Crvena zvezda raste kao klub, istakao je Terzić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos o novom timu: Bolji smo nego prošle sezone, nismo izbor za top igrače, moramo da ih ubeđujemo

Crvena zvezda je danasu hali "Aleksandar Nikolić" održala Media day za Evroligu prilikom kojeg je predstavila novi tim za...

POVEZANE OBJAVE