Zvezda predstavila veliko pojačanje! (FOTO)

Crvena zvezda zvanično je predstavila novo pojačanje u ovom prelaznom roku – južnokorejskog reprezentativnog beka Jong Vu Seoula.

Saol je stigao iz Ulsana u transferu vrednom 1.200.000 evra, uz procente od naredne prodaje, a želja je kluba još od zimskog prelaznog roka, kada na kraju ipak nije angažovan.

Ovo je moj prvi transfer u karijeri i srećan sam što sam došao u Crvenu zvezdu. Svestan sam da imamo dobar tim, sa mnogo sjajnih igrača. Hoću da se pokažem i cilj mi je da pomognem ekipi, kako u odbrani, tako i u napadu. Svestan sam da mi je prioritet odbrana, tako da ću čuvati leđa našim ofanzivnim igračima, istakao je Seol, koji se dobro informisao o novom klubu od reprezentativnom, a sada i klupskog saigrača.

Znam dosta o klubu. Moj dobar prijatelj je In Bom Hvang i pričali smo već o Zvezdi, istoriji i kulturi koja vlada ovde. Rekao mi je sve najbolje o Zvezdi i Srbiji, i veoma sam uzbuđen što sam ovde. Znam i da Zvezda ima fantastične navijače, tako da jedva čekam da zaigram pred njima i da se upoznamo. Takođe, znam i da je Zvezda 1991. osvojila Ligu šampiona, što je velika stvar. Što se mene tiče, želim da osvojim duplu krunu sa klubom, ali i da igram Ligu šampiona, poručio je novi bek crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŠTO MU JE BRITANAC ODUZEO SET: Poznat sledeći rival Đokovića u Londonu

Srpski teniser Novak Đoković, danas je prošao u treće kolo Vimbldona. Nakon trijumfa nad domaćim igračem Džejkobom Firnlijem, saznao...

POVEZANE OBJAVE