Seol stigao, ali da li će biti korejskog tandema u Zvezdi?

Crvena zvezda juče je predstavila Jong Vu Seola, južnokorejskog reprezentativnog beka koji je želja kluba još od zimskog prelaznog roka.

Zanimljivo da je on preuzeo broj “66” od svog zemljaka In-Beom Hvanga, koji je “obrisao” jednu šesticu i nosiće broj “6” na leđima.

Međutim, njegov ostanak u klubu je daleko od izvesnog, ali je i odlazak još uvek u magli.

Prema navodima Sportala, za njega još uvek nije stigla zvanična ponuda, i pored interesovanja nekoliko klubova iz najjačih evropskih liga, poput Bolonje, Kristal Palasa, Vulverhemptona, Betisa i Ajntrahta.

Ipak, ništa od svega navedeneog ne znači nužno ostanak u Zvezdi. I dalje važi dogovor koji ima sa čelnicima kluba, po kome može da ode u slučaju dobre ponude iz liga petice.

Ostaje da se vidi da li će zvanična ponuda koja odgovara ovom uslovu stići i koliko bi ona iznosila, s obzirom na to da je Hvang letos oborio rekord srpskog fudbala kada je reč o ulaznim transferima, jer je plaćen Olimpijakosu 5.500.000 evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliko NBA pojačanje stiže u Efes!

Dugogodišnji NBA košarkaš Stenli Džonson nadomak je prelaska u Anadolu Efes, navodi Aris Barkas sa Euohoops-a. Nekadašnji osmi pik...

POVEZANE OBJAVE