Zvezda predstavila novo pojačanje: Prvi utisci Seola

Crvena zvezda ima novog fudbalera…. Seol Jung Vu od danas je zvanično predstavljen na “Marakani”, a zadužio je dres sa brojem 66.

 Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela, nije krio zadovoljstvo zbog toga što je klub konačno uspeo da dovede ovog defanzivca, koji može da igra i kao desni i kao levi bek…

– U pitanju je igrač koji pokriva poziciju levog beka, to nam je bila deficitarna pozicija. Ima veliko iskustvo igranja u klubu i reprezentaciji. Hteli smo ga još prošle zime, nismo uspeli da se dogovorimo sa njegovim klubom. Ovog leta jesmo i na obostrano zadovoljstvo on je danas ovde i biće novi igrač Crvene zvezde.

Svoje utiske izneo je i novi fudbaler Zvezde.

-Veoma sam srećan što sam deo ovako velikog kluba. Veoma cenim to što me je klub prihvatio. Daću svoj maksimum jer mi je želja da se pokažem u najboljem mogućem svetlu, rekao je Seol i dodao:

– Ne smatram da sam specijalan igrač, ali sam vrlo ozbiljan i posvećen. Imam veliku strast za igrom i sigurno da donosim energiju ekipi. To je moj stil. Zadužio sam broj “66”, zamolio sam Hvanga da mi ga ustupi zbog toga što je moj otac 1966. godište. Zahvalan sam Hvangu što mi je dozvolio taj broj, on je igrao fenomenalno noseći na na leđima, pa se nadam da ću i ja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SADA JE SVE MNOGO JASNIJE: Skratio spisak, Lukaku bira između 2 giganta iz Serije A!

Čini se da će Romelu Lukaku uskoro odlučiti gde nastavlja karijeru. Neće ostati u Romi, neće se ni vratiti u...

POVEZANE OBJAVE