Kaboklo o ostanku u Partizanu nakon što je predvodio Brazil do pobede

Bruno Kaboklo imao je burnu završnicu sezone, pošto je bez dozvole Partizana otišao u Brazil, zbog rešavanja spora u vezi sa starateljstvom nad detetom.

Međutim, još uvek nije jasno da li će napustiti crno-bele tokom ovog leta, iako je to učinila većina igrača iz prošle sezone.

Moj agent se bavim celom situacijom. On je u razgovoru sa Partizanom oko svega, rekao je Kaboklo za “Basket News” nakon pobede koju je ostvario sa svojom reprezentacijom protiv Crne Gore na startu olimpijskih kvalifikacija.

Nije bio ništa otvoreniji ni kada je u pitanju mogući prelazak u Makabi.

Makabi je dobar tim. Ne znam da li je tačno, ali to je svakako posao mog agenta. Videćemo, ostavio je otvorenu mogućnost Kaboklo, kome je sada reprezentacija prioritet.

Uvek se osećam sjajno u reprezentaciji. Ove godine ne mogu da kažem da nisam imao odmor, ali uživam mnogo kada sam u reprezentaciji. Fokusiran sam, uživam, igram slobodno. Volim da budem deo ove grupe, rekao je centar ceno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJENO POSRTANJE FAVORITA: Eliminisan 11. igrač sveta!

Grčki teniser Stefanos Cicipas, eliminisan je u drugom kolu Vimbldona. Veliko iznenađenje priredio je Finac Emil Rusuvuori sa 3:1. Po...

POVEZANE OBJAVE