OVO JE OHRABRUJUĆE: Novak ubedljivo do drugog kola Vimbldona!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona pobedom nad češkim igračem Vitom Koprivom sa 3:0, p osetovima6:1, 6:2 i 6:2.

ovo je veoma ohrabrujuće, s obzirom na to da je nastup u Londonu za višestrukog šampiona i prošlogodišnjeg finalistu bio pod velikim znakom pitanja nakon povrede na Rolan Garosu i operacije kolena.

Prvi brejk Novak je načini ou četvrtom gemu, iskoristivši tek petu priliku, kada je poveo sa 3:1. Nakon toga je ekspresno vezao još tri gema i dobio prvi set.

U drugom setu ništ amanje nije bio ubedljivo, zahvaljujući brejkovima u trećem i sedmom gemu, dok je u trćem delu meča oduzimao servis rivalu u petom i sedmom gemu, nakon čega je svojim servisom obezbedio brzu pobedu.

U narednom kolu protivnik Đokovića biće pobednik duela kvalifikanta iz Španije Alehandra Moro Kanjasa i domaćeg tenisera Džejkoba Farnlija, dobitnika vajld karda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PONITKA TRAGIČAR: Poljaci bez OI!

Košarkaši Finske, plasirali su se u polufinale Olimpijskih kvalifikacija na turniru u Valensiji. Sa pola koša savladali su Poljsku...

POVEZANE OBJAVE