Stanojević govorio pred Bratski turnir u Moskvi! Medijima se obratio i Nikolić citatom Željka Obradovića

Fudbalski klub Partizan prisustvovao je konferenciji za medije povodom Bratskog turnira u Moskvi, na kom će učestvovati. Partizan će na turniru igrati protiv Dinama 3. jula i CSKA četiri dana kasnije.

Medijima se na konferenciji obratio i trener Partizana Aleksandar Stanojević…

-Hvala na pozivnici. Čast je biti deo turnira, svi protivnici su jaki. Želimo da vidimo gde smo pre kvalifikacija za Ligu šampiona i pre prvenstva Srbije. Slične mečeve ćemo očekivati u budućnosti kao što će biti ovaj sa CSKA, saznaćemo koliko možemo, rekao je Aleksandar Stanojević. 

-Nisam gledao previše mečeve u Rusiji, jer se pripremam za našu ligu. Gledao sam neke utakmice prošle sezone i analizirao, latino igrači, onaj koji igra po krilu je veoma opasan. Gledao sam svega 4-5 utakmica i video sam nekoliko igrača koji mogu da nam naprave probleme, rekao je Aleksandar Stanojević. ž

Na turniru će učestvovati sledeći timovi: Partizan, Dinamo Kijev, OFK Beograd i CSKA Moskva, koji je predvođen Markom Nikolićem.

Na konferenciji se potom obratio Marko Nikolić, trener ekipe CSKA. 

-Dobar dan svima. Kao čovek koji se rodio i živeo u Beogradu, veoma je lepo čuti ovakve reči. Rekli ste da smo mi zvezde, ja ću citirati Željka Obradovića, ja nisam zvezda, ja sam Partizan. Nama je ovo bitno za šampionat Rusije, Partizanu je za kvalifikacije za Ligu šampiona. Radni proces je prethodio svemu ovome, svi znaju za bratstvo Partizana i CSKA. Očekujemo 20-30 hiljada ljudi, može biti i više. Nadam se da će svi ostati zdravi, što je najvažnije, rekao je Marko Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE