Savićević o Dušanu Tadiću: Ja bih ga lagano vratio kući

Gostujući u emisiji “Sportlajt” na “Sport klubu”, legendarni Dejan Savićević je govorio o komentaru Dušana Tadića da je najbolji igrač srpske selekcije i da je trebalo da igra čitav meč protiv Engleza. 

Savićević je takođe otkrio da je posle meča kvalfikacija za Euro 2024 u Podgorici između Crne Gore i Srbije, savetovao Piksija da se zahvali Tadiću. 

-Ne znam zašto se Tadić ljutio ako je Piksi rekao da će da ga stavi drugu utakmicu da počne, da mu treba svež. Da u 36. godini da izjavu gde kaže da je najbolji i da je najspremniji. Malo… Ja sam završio karijeru sa 35 godina i znam kakav sam bio kad sam završavao karijeru i nikad to ne bih izjavio. Sa 25 godina da, sa 35 godina bih ćutao i bio bih srećan da budem u krugu reprezentacije. Piksi je pogrešio što mu se nije zahvalio pred ovo Evropsko prvenstvo. Oborio je sve te rekorde koje je ganjao i trebalo da obori. Mislim da je trebalo da mu se zahvali, a posle već kad ga je poveo i rekao mu da će igrati drugu utakmicu od početka, da to izjavi ja bih ga lagano vratio kući u Beograd. To bi mu bio moj odgovor, prokomentarisao je Savićević reakciju kapitena Srbije na odluku selektora i dodao:

-Ja sam Piksiju govorio posle naše utakmice u Podgorici da razmisli da mu se zahvali i da nađe drugo rešenje. Tadić je bio najslabiji na terenu. Da nije ušao Vlahović i da mi nismo imali peh da li je bio faul ili nije bio faul, Crna Gora ne bi izgubila tu utakmicu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VILDOZA IZABRAO OLIMPIJAKOS: Želim osvajanje Evrolige, nije bila teška ili laka odluka

Prošle sezone je Kostas Slukas prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos. Potom su Atinski zeleni u minuloj sezoni pokorili Evropu. Sada...

POVEZANE OBJAVE