VIMBLDON: Preslikano sa RG, kraj za Đerea!

Srpski teniser Laslo Đere, nije uspeo da se plasira u drugu rundu Vimbldona. Nakon prekida zbog mraka i nastavka duela, izgubio je u pet setova od Francuza Luke Puja. Na Rolan Garosu je takođe igrao pet setova u prvom kolu.

Po setovima 6:3, 6:7 (4), 6:3, 3:6, 1:6

Dva brejka su bila dovoljna našem igraču da povede u setovima. Počeo je odlično i drugi set, poveo sa 3:0. Francuz vratio brejk i posle je taj deo igre otišao u taj brejk. I on je bio dramatičan, a dobio ga je Puj za 1:1.

Meč je zbog mraka prekinut i nastavljen danas. Od nastavka, Đere je u trećem setu poveo 5:2. Francuz vratio jedan oduzeti servis, a Srbin ribrejkom stigao do 2:1.

Igrači su u četvrtom setu bili izjednačeni do petog gema. Puj tada pravi brejk za 3:2. Potom je napravio još jedan i izborio peti set.

Na krilima tog dela igre je Puj ekspresno stigao do 5:0. Tek tada je Laslo upisao prvi gem u tom setu, smanjivši na 5:1. Potom u sledećem gemu obezbedio trijumf. Igraće u drugom kolu sa pobednikom meča Kokinakis – Ože Aljasim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan se oglasio saopštenjem zbog promene propisa o broju bonus igrača

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kome je izrazio protest zbog donešenja odluke o povećanju broja bonus igrača...

POVEZANE OBJAVE