Zvezda i dalje ima šanse da angažuje igrača koji je zablistao na Evropskom prvenstvu

Reprezentativni štoper reprezentacije Slovenije Vanja Drkušić već godinu dana je želja Crvene zvezde, a nedavno je i sam potvrdio da navija za crveno-bele i da postoje pregovori.

Prema navodima Sport kluba, bio je veoma blizu prelasku u redove srpskog šampiona pred EURO, pošto je dogovorio lične uslove, ali je ponovo izostao dogovor između Crvene zvezde i ruskog Sočija, koji je ispao u drugu ligu, pa se činilo da su šanse ovog puta veće nego prethodnog leta.

Nekadašnji trener Zvezde prokomentarisao potencijalno pojačanje kluba

Posle odličnih igara na Evropskom prvenstvu, gde je sa svojom reprezentacijom dogurao do osmine finala i ispao nakon penala od Portugala, cena mu je međutim značajno porasla, usled novih ponuda i povećanog interesovanja.

Dinamo odustao od Zvezdine želje

Tako je ruski klub dobio novi prostor za manevar, uprkos tome što je drugoligaš i što ostanak za reprezentativca Slovenije nije opcija.

Prema ovim navodima, pregovori između srpskog i ruskog kluba trenutno su zaustavljeni, ali i dalje postoji mala šansa da Drkušić stigne na Marakanu zbog njegove želje da zaigra u Zvezdi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan se oglasio saopštenjem zbog promene propisa o broju bonus igrača

Fudbalski klub Partizan izdao je saopštenje u kome je izrazio protest zbog donešenja odluke o povećanju broja bonus igrača...

POVEZANE OBJAVE