BRATSKI KUP: OFK nemoćan, poker CSKA (VIDEO)

Fudbaleri moskovskog CSKA, savladali su OFK Beograd sa 4:0 u drugom susretu Bratskog kupa u Moskvi. Čitav meč bili bolji rival, stvarali šanse i osvojili maksimalan broj bodova za tabelu. Partizan je juče savladao Dinamo Moskvu posle penala i 2:2 u regularnom toku.

Moskovljani su u 17. i 19. minutu imali dve velke šanse. Nakon prodora Gajića i ubacivanja, šutirao je igrač CSKA, ali je defanzivac srpskog tima reagovao. Potom je čuvar mreže OFK Simonović dobro intervenisao.

I u 28. minutu su Rusi imali priliku, Krugovoj je prošao po levoj strani, a njegov saigrač loptu šutnuo pored gola. Inicijativa im se isplatila u 35. minutu. Tim iz Moskve poveo je golom Fajzulajeva.

To je bio jedini pogodak u prvih 45. minuta duela. CSKA je odmah na startu nastavka povećao prednost. Na 2:0 povisio je u 48. minutu srpski internacionalac Milan Gajić.

Nedugo potom je CSKA postigao treći gol. Strelac je bio Diveev u 54. minutu nakon kornera.

Na terenu se pojavio i veteran Miloš Krasić koji je zaigrao u finišu susreta. Iako je okačio kopačke o klin.

CSKA je imao još šansi da uveća prednost. U nadoknadi im je to pošlo za nogom, a rezervista Krasić bio je asistent za Bistroviča. Poslednji meč na Bratskom Kupu, igraće CSKA i Partizan 7. jula.

Nakon današnjih mečeva, CSKA ima 3 boda, Partizan 2, Dinamo 1 i OFK bez bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVAKE NEDELJE te čeka 10% MONEYBACK!

Uživaj u zabavi čitave sedmice, a Meridian ti poklanja 10% Cashback-a svake nedelje! Vreme je za zabavu, čak i kada...

POVEZANE OBJAVE