EURO 2024: Svaki gol je važan!

Evropsko prvenstvo u fudbalu već nam je donijelo mnogo uzbuđenja, a komapanija Meridianbet odlučila je da iskoristi magiju koju nam je priredio ovaj šampionat za humanitarnu misiju.

Golovi na Euro 2024 ne znače samo selekcijama kojima titula prvaka Starog kontinenta zavisi od njih, već i našoj kompaniji koja je odlučila da za svaki gol koji bilo koja ekipa postigne na istom donira 30 eura onima kojima je pomoć potrebna.

Ova donacija nije samo simbolična, već predstavlja našu posvećenost sportu koji se na različite načine može koristiti kao sredstvo za dobrobit društva.

BROJIMO ZAJEDNO!

Na Euro u Njemačkoj završila se osmina finala, a do ovog trenutka palo je 103 gola, što znači da smo prikupili značajnu sumu novca od 3,090eura. Još sedam utakmica je ostalo, a mi nastavljamo da se radujemo predstojećim duelima i brojimo golove.

Kako nam baš vi možete pomoći?

Navijajte za svoje omiljene timove i igrače, znajući da svaki njihov uspjeh na terenu ima širi značaj. Svaki gol koji slavimo donosi radost ne samo nama, već i onima kojima je pomoć prijeko potrebna. Vaša podrška i navijanje dodatno motivišu igrače, a istovremeno pomažu u ostvarivanju naše humanitarne misije.

EURO 2024 je više od sportskog događaja – to je prilika da svi zajedno doprinesemo stvaranju boljeg svijeta. Pridružite nam se u ovoj misiji i budite dio nečega većeg. Zajedno, možemo učiniti da ovo ljeto bude nezaboravno za sve, a posebno za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Svaki gol je korak ka pobjedi. Svaki gol je korak ka boljem sjutra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ĐOKOVIĆ ZAVRŠIO SA DEJVIS KUPOM: Spektakl protiv Bugarina u Sofiji (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković, pomogao je Srbiji da obezbedi opstanak i bori se za finalni tutnir Svetske grupe Dejvis...

POVEZANE OBJAVE