KOPA AMERIKA: Dibu Martinez ponovo heroj “Gaučosa”! (VIDEO)

U prvoj utakmici 1/4 finala Kopa Amerika, branilac titule Argentina je savladala Ekvador posle penala 4:2. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1.

Ekvador je na ovoj utakmici bio daleko bolji rival i u prvih 30 minuta su promašili veliki broj šansi.

Ipak, u jeku tih napada Argentina je postigla gol posle prekida, a strelac je bio štoper Lisandro Martinez.

To je bio rezultat prvog poluvremena, a u drugom je Ekvador imao šansu da izjednači već u 62. minutu pošto su imali jedanesterac. Ener Valensija je pogodio stativu i ostalo je vođstvo “Gaučosa”.

I kada se mislilo da će Skalonijeva četa odneti pobedu, Ekvador u poslednjem minutu nadoknade postiže gol. Strelac je bio Kevin Rodrigez glavom za veliku radost navijača.

Ekvadorci su čak imali priliku i za pobedu u regulanom delu, ali Kaisedo nije dobro zahvatio loptu posle centaršuta.

U penal seriji, Argentina je već u prvoj seriji promašila, a to je uradio ni manje ni više, nego Leo Mesi. On je izveo panenku koja je završila na prečki.

Međutim, tu na scenu stupa Emilijano Dibu Martinez koji brani prva dva penala Ekvadoru i potpuno menja psihološki momentum na stranu svoje reprezentacije. Argentinsci su do kraja svi bili precizni, a ključni gol je postigao Otamendi za prolazak u polufinale. Tamo će sačekati boljeg iz duela Venecuela-Kanada.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOKNADILI DVOCIFREN MINUS: Zvezda u Parizu do velikog jubileja! (FOTO)

Crvena zvezda Meridianbet počela je trijumfom novu sezonu Evrolige. Tim Janisa Sferopulosa, slavio je protiv novajlije Pariza 80:77 kao gost. Iako...

POVEZANE OBJAVE