MILOJEVIĆ POSLE SOČIJA: Nećemo odstupati od našeg rada i cilja

Fudbaleri Crvene zvezde su trijumfom protiv Sočija 2:0 počeli drugi deo priprema za novu sezonu.

Šerif Endiaje je dao gol, kao i novajlija Lazar Jovanović. Posle utakmice, oglasio se i trener crno-belih Vladan Milojević.

Bila je jedna dobra provera za nas, u svakom slučaju još smo u fazi priprema i dalje su teške noge. Imamo dosta mladih igrača koji se polako integrišu u sistem, sve u svemu bilo je dosta dobro. Ima naravno još stvari koje bi trebalo da ispravimo, očekuje nas dosta posla, ali zadovoljan sam igrom. Sigurno je da nismo još spremni, dosta igrača je imalo produžen odmor. Polako nam se priključuju fudbaleri koji su odsutvovali zbog reprezentativnih obaveza. Moram zaista sve da ih pohvalim, vredni su, ćute i rade, znaju koji su im zahtevi. Imamo svakako još dosta prostora da napredujemo i s druge strane da se pripremimo što na fizičkom planu, tako i na taktičkom.Mi nećemo odstupati od našeg rada i cilja, nama je fokus na prvenstvu i izazovima koji nas očekuju u šampionatu. Ovo su pripremne utakmice svakako je kada igrate u Crvenoj zvezdi bitan rezultat, ali to nije primarno u ovom trenutku. U pitanju su jake i teške provere, koje možemo da analiziramo i da prokomentarišemo sa igračima, u svakom slučaju znamo šta treba da radimo. Za tri dana je utakmica sa Zenitom, ali nećemo odsupati od našeg sistema rada kao i do sada, rekao je on.

Zvezda i Zenit igraju u ponedeljak 8. jula.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda preokretom do pobede nad Zenitom, Leković pogodio! (VIDEO)

Fuudbaleri Crvene zvezde savladali su Zenit u Sankt Peterburgu nakon preokreta sa 2-1, u prijateljskoj utakmici. Ruski klub je vodio...

POVEZANE OBJAVE