Pred nama su dva dana fudbalskog spektakla: Isprati EURO uz NAJVEĆE KVOTE i tiket koji donosi vredne nagrade!

https://youtube.com/shorts/xpqVbPiCtt8?si=krdzaHwUrh8dOHew

Odigraj EURO tiket i osvoji sjajne nagrade!

Vreme je za pravi fudbalski spektakl!

Poslednje skoro tri nedelje imali smo priliku da uživamo u nekim zanimljivim mečevima Evropskog prvenstva u fudbalu, ali tek sledi ono pravo – četvrtfinale!

Već od danas startuju četvrtfinalne utakmice, tako da je jasno da ćemo svi biti „prikovani“ za male ekrane, a za početak nam sledi defintiivno najuzbudljivi meč – između Španije i Nemačke!

I jedna i druga ekipa imaju gotovo perfektan skor na ovom prvenstvu, Nemci su upisali samo jedan remi protiv Švajcarske, dok Španci ne znaju za drugu opciju osim da osvajaju tri boda. Sada ostaje da vidimo da li će domaći teren prevagnuti ili će Španija ostati neporažena i otići u polufinale šampionata.

Ako pitate bukmejkere – šanse za pobedu su gotovo izjednačene, kvota na trijumf Španije je 2.80, dok je kvota na trijumf Nemačke 2.85.

U drugom četvrtfinalnom meču sastaju se Portugal i Francuska, što takođe može biti jako zanimljivo, s obzirom na to da su obe selekcije imale uspone i padove na ovom turniru. Poraz od Gruzije u grupnoj fazi nije mnogo potresao Portugalce, s obzirom na to da su igrali sa i te kako kombinovanim sastavom, ali nisu se proslavili ni protiv Slovenije, koju su eliminisali tek nakon penala. Sa druge strane, Francuzi su imali dva remija u grupnoj fazi, ali su se „razbudli“ pobedom nad Belgijom u osmini finala.

Kvota na pobedu Portugala je 3.40, dok je kvota na trijumf Francuska 2.50.

Već u subotu nas čekaju još dva meča četvrtfinala, neće biti ništa manje uzbudljivo. Englezi, koji i dalje važe za jednog od glavnih favorita za osvajanje prvenstva, sastaju se sa Švajcarskom, ali ni jedni ni drugi se nisu „proslavili“ do sada na šampionatu.

Kvota na pobedu Engleske je 2.30, dok je kvota na trijumf švajcarskog tima 3.80.

I za kraj ovog vikenda – tu je meč između Holandije i Turske. Dok su holandski navijači „kupili“ čitavu Evropu svojim fantastičnim navijanjem, njihovi fudbaleri nisu bili tako ubedljivi na terenu, s obzirom na to da pored dve pobede imaju i remi i poraz. Na suprotnoj strani terena naći će se Turska, selekcija koja je jedini poraz doživela od Portugala u grupnoj fazi.

Kvote kažu da je Holandija ipak favorit, kvota na njihovu pobedu je 1.65, dok je kvota na trijumf Turske 5.60.

Osim toga, na meridianbet.rs sajtu možete naći fantastičan SPECIJAL IGARA, koji nudi više stotina igara na Evropskom prvenstvu, tako da je zabava definitivno zagarantovana!

Ukoliko niste registrovani na ovom sajtu – ne brinite, kreirajte svoj nalog na OVOM LINKU i dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET-a!

Iskoristite sjajan bonus, odigrajte EURO tiket i kvalifikujte se za sjajne nagrade, kao što su dodatni bonusi za online klađenje ili čak stoni fudbal za novu žurku za prijateljima – evo i kako!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here