VILDOZA IZABRAO OLIMPIJAKOS: Želim osvajanje Evrolige, nije bila teška ili laka odluka

Prošle sezone je Kostas Slukas prešao iz Olimpijakosa u Panatinaikos. Potom su Atinski zeleni u minuloj sezoni pokorili Evropu.

Sada je iz Panatinaikosa u drugom smeru otišao Luka Vildoza pojačavši crveno-bele iz Atine.

Ne znam koliko je igrača nosilo oba dresa, ali po mom iskustvu, osećaj je poseban. Dva izuzetna i istorijska kluba u Evropi želeli su da budem deo tima i to je zaista posebno. Prošle godine, bio sam srećan potpisati za Panatinaikos, a sada sam još srećniji što pripadam Olimpijakosu, rekao je on.

Potom je i obrazložio odluku da ode u drugi atinski klub.

Ne mogu reći da je to bila teška ili laka odluka. Znam da prošle godine nisam dobio priliku koju sam želeo. Povredio sam se, i kada sam se vratio, nisam dobio šansu da igram koliko sam očekivao, ni šta su drugi očekivali. Najbolje što sam mogao uraditi da to popravim, je da odem. Bilo je ponuda drugih timova, a da budem iskren, kada osetite slast pobede, želite da se vratite. Znam da Olimpijakos cilja osvajanje Evrolige, što i ja želim. Hoću da pobeđujem i pre svega pokažem sebi da se mogu pronaći na terenu. Želim svima pokazati da nema više Luke od prošle godine, zaključio je Vildoza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate prve prognoze o povredi Jaga Dos Santosa

Jago dos Santos je nakon odlične sezone potpisao novi ugovor sa Crvenom zvezdom, iako je bilo velikog interesovanja inostranih...

POVEZANE OBJAVE