Registruj se VEĆ DANAS i preuzmi 6.000 FREEBET-A!

Ovog leta Meridian je pripremio sjajno iznenađenje za novajlije!

Ono što vas čeka u Meridianu počevši od jula izazvaće apsolutno oduševljenje. Specijalno iznenađenje će posebno obradovati novajlije – ukoliko još nemate aktivan korisnički nalog, pravi je trenutak da se registrujete na meridianbet.rs sajtu!

Par trenutaka nakon REGISTRACIJE i verifikacije naloga stiže poklon paket u vidu 6.000 FREEBETA. BONUS DOBRODOŠLICE možete iskoristiti kako za slot igre, tako i za sportsko klađenje.

3.000 POKLON SPINOVA će vam biti uplaćeno na igri provajdera Expanse Studios, Veni Vidi Vici. U ovom poklonu ćete uživati 10 dana za redom. Svakog dana u isto vreme na vaš korisnički nalog stiže po 300 spinova.

Kada uplatite bar 300 DINARA na svoj korisnički nalog aktiviraćete 3.000 DINARA BONUSA ZA SPORTSKO KLAĐENJE, tako da vas čeka prilika da odigrate novi, vrhunski tiket, a ovog leta i te kako imate širok izbor sportskih događaja. Stoga, ne čekajte, vreme je da najluđa letnja avantura počne! REGISTRUJTE SE u Meridianu i preuzmite NAJJAČI BONUS DOBRODOŠLICE!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POVREDIO SE JEDAN OD NAJBOLJIH: Gvardiola u problemu pred meč sa Arsenalom

Fudbaleri Mančester sitija odigrali su sinoć utakicu bez golova protiv Intera u okviru prvog kola Lige šampiona. Ono šta...

POVEZANE OBJAVE