Đoković u četvrtfinalu Vimbldona posle nikad ubedljivije pobede nad Runeom!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je sa 3:0, po setovima 6:3, 6:4 i 6:2, bio bolji od Danca Holgera Runea.

U prvom setu je ključni brejk Novak načinio na početku i tako poveo sa 2:0. Potom je propustio još jednu brejk loptu pri vođstvu od 4:2, ali je bio siguran na svojim servisima i lako došao do vođstva u setovima.

Đoković je servis Dancu u drugom setu oduzeo pri rezultatu 3:3, a potom je lako materijalizovao prednost za 5:3. Propustio je čak šest brejk-set lopti potom, a zatim i sam morao da spase jednu priliku za brejk Runea u gemu u kom je servirao za set. Ipak, sve se dobro završilo i Srbin je poveo sa 2:0 u setovima.

Odmah potom je došao do brzog brejka i na startu trećeg seta, a potom, nakon malih problema i brejk lopte koju je morao da spase u šestom gemu, dolazi do još jednog brejka, nakon duple servis-greške Runea. Nakon toga je rutinski završio meč.

U četvrtfinalu očekuje ga meč sa Aleksom De Minorom, koji je savladao Artura Filsa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE