Zvezda u pregovorima sa dvojicom reprezentativaca Srbije!

Crvena zvezda je blizu sklapanja tima za narednu sezonu. Stiglo je pet novih košarkaša, a produženi su ugovori sa nekoliko prvotimaca.

Kako navodi “Meridian sport“, Zvezda je započela pregovore i sa srpskim reprezentativcima Filipom Petruševim i Ognjenom Dobrićem.

Naime, delegacija na čelu sa predsednikom Nebojšom Ćovićem danas je obavila razgovore sa dvojicom bivših košarkaša sa namerom da ih vrati.

Petrušev se nakon odlične pretprošle sezone u Zvezdi odlučio na odlazak u NBA, ali nije uspeo da se dugo zadrži u najjačoj ligi sveta, pa je ponovo obukao crveno-beli dres, ali onaj grčkog Olimpijakosa. Ipak, pirejski velikan će izvenso vratiti Sašu Vezenkova iz NBA lige, što bi moglo da utiče na minutažu Petruševa.

Dobrić je takođe prošlog leta napustio klub nakon dugogodišnjeg staža i u prethodnoj szeoni igrao za Virtus iz Bolonje.

Obojica su prethodne godine postali vicešampioni sveta sa reprezentacijom Srbije, a trenutno su na pripremama nacionalnog tima za Olimpijske igre, koje počinju 26. jula.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Ponosni smo što smo inspirisali druge da urade nešto slično

Trener Partizana Željko Obradović za grčke medije govorio je o predstojećem turniru u Atini "Pavlos Janakopulos". Pored Partizana i Panatinaikosa,...

POVEZANE OBJAVE