Besprekorna Španija ili neubedljiva Francuska – ko ide u finale EURO?

Vreme je za prvo polufinale!

Za samo nekoliko sati čeka nas pravi fudbalski spektakl – prvo polufinale Evropskog prvenstva!

Mnogi su bili saglasni u oceni da je četvrtfinalni duel između Španije i Nemačke bio „finale pre finala“, ali takođe bi se mnogo složili da nam ovogodišnje izdanje EURO nije donelo previše uzbudljivih mečeva.

Bilo je povremenih bljeskova, ali ono najbolje očekuje se od polufinalnih utakmica. Prva na redu je između Španije i Francuske, što će ujedno biti 37. meč ove dve selekcije. Brojke kažu da su Španci upisali 16 pobeda, Francuzi 13, dok smo videli i sedam remija. Dakle, istorija je na strani „crvene furije“, ali videćemo da li će to i opravdati u večerašnjem duelu.

Francuzi se nisu proslavili u grupnoj fazi Evropskog takmičenja, ali su uz pobedu nad Austrijom i dva remija protiv Holandije i Poljske, ipak uspeli da izbore plasman u osminu finala. Tamo su bili bolji od Belgije, a u narednoj rundi savladali su i Portugal, doduše tek nakon izvođenja jedanaesteraca. Ono što Francusku takođe brine jeste forma najboljeg igrača, Kilijana Mbapea. Novi napadač madridskog Reala postigao je samo jedan gol na turniru, a i to sa bele tačke u utakmici trećeg kola protiv Poljske. Da li će u polufinalu imati bolji učinak? Ako pitate bukmejkere, kvota da će mladi Francuz postići 1+ gol je 3.05.

Na megdan Francuskoj izlazi Španija, koja je ostala bez Pedrija, koji neće moći da igra do kraja EURO, nakon povrede koju je doživeo u meču protiv Nemačke. Za Špance bi gotovo svi rekli da igraju najlepši fudbal na ovom prvenstvu, a kada se radi o skoru – besprekorni su. U grupnoj fazi bili su sigurni sa tri pobede protiv Hrvatske, Italije i Albanije, a najubedljiviji su bili protiv debitanta Gruzije u osmini finala. Da bi savladali Nemačku u četvrtfinalu bilo je potrebno 120 minuta, ali na kraju se piše pobeda – i to zaslužena, kao i plasman u polufinale.

Ono u šta smo sigurni jeste da možemo očekivati pravi spektakl i kvalitetnu utakmicu, a ako je suditi prema kvotama – Španija je ipak blagi favorit. Naime, kvota na trijumf “crvene furije” je 2.75, dok je kvota na trijumf Francuske 3.15.

Osim toga, na meridianbet.rs sajtu možete pronaći fantastičan SPECIJAL IGARA, kao i najveće kvote za vaš tiket. Evo nekih predloga za prvo polufinale šampionata:

Autogol – kvota 7.00

crveni karton i penal – kvota 9.75

penal u prvom poluvremenu – kvota 5.30

glavni sudija gleda VAR – kvota 2.90

način pobede:

1 u regularnom toku – kvota 2.70

2 u regularnom toku – kvota 3.15

1 posle penal serije – kvota 9.00

2 posel penal serije – kvota 9.00

Kompletnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE, a pre toga ne zaboravite da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE OD 6.000 FREEBET-A!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE