Independent: “Vimbldone, pazi se: Upravo si naljutio Novaka”

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao u četvrtfinale posle rutinske pobede nad Holgerom Runeom posle tri seta.

Njegova izjava posle meča upućena publici izazvala je veliku pažnju. Dejli mejl je u svom tekstu istakao da Đoković, kao i obično, sve pogrešno razumeo, dok sa druge strane, Independent je napisao tekst o Đokoviću, pod naslovom “Vimbldone, pazi se: Upravo si naljutio Novaka”.

-Ali vratićemo se na kraj Đokovićeve pobede u tri seta. U teniskim terminima, ovo je možda bio savršen meč za njega u pravo vreme. Postoji osećaj da se moć Srbina ove godine pomalo smanjuju, ako ne zbog ničeg drugog, onda zbog prisustva vremena – jedine sile u sportu sa boljim rekordom od Đokovića. Ne grešite, osvajač 24 grend slem titule može da osvoji Vimbldon ove nedelje. I dalje je među favoritima, i  to sa pravom. Ali nakon povlačenja sa Rolan Garosa i steznika na operisanom desnom kolenu, uz malo otežano kretanje, fer je sugerisati da će mu ova pobeda u tri seta biti dobrodošla, piše Independent.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE