Rune se ne slaže sa Đokovićem kada je reč o povicima sa tribina

Novak Đoković plasirao se sinoć u četvrtfinale Vimbldona ubedljivom pobedom nad Holgerom Runeom.

Veliku pažnju javnosti je privukla izjava Đokovića nakon meča na samom terenu, kada je odgovorio publici na “neprijateljske” povike sa tribina.

Ipak, Rune se ne slaže da je u pitanju bila provokacija upućena srpskom teniseru.

Svi znamo šta se desilo, bilo je to moje ime. Ipak, mislim da to nije imalo neku težinu u meču. Bila je sjajna podrška za oba igrača. Sve je počelo na US Openu, kada smo prvi put igrali jedan protiv drugoga. Kada je publika skandirala moje ime, to je zvučalo kao buuu, onda smo igrali još mnogo puta, u Italiji i Francuskoj, gde moje ime ne izgovaraju na isti način. Sad smo u Engleskoj. Ako ne znaš šta se dešava, onda je verovatno zvučalo kao buuu. Ali ako znaš – to je moje ime. Igrao je mnogo mečeva posle tog našeg poslednjeg susreta. Ako je sve zaboravio, onda mu je verovatno zvučalo drugačije, smatra danski teniser, koji je ipak svestan da je razlika na terenu bila prevelika.

Ipak, to nije imalo veliku ulogu u meču. Jednostavno je bio bolji od mene. Da li je publika bila ovakva ili onakva… Podrška je bila dobra za obojicu, iskreno. Podržavali su ga posle dobrih poena. Onda su i mene. Lepe scene na Centralnom terenu, rekao je Rune.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda produžila ugovor sa mladim prvotimcem na pet godina!

Mladim desnim bekovima ide veoma dobro u poslednje vreme u Crvenoj zvezdi. Prvo je Kosta Nedeljković za samo nešto...

POVEZANE OBJAVE