Da li se fudbal vraća kući?

“Gordi albion” ili “Lale”?

„Vreme je da stanemo uz selektora“ – tako je najavljeno polufinale Evropskog prvenstva u kojem se sastaju Engleska i Holandija, što dovoljno govori da o tome da Englezi ipak veruju u plasman u finale, pa i u osvajanje pehara.

Kažemo „ipak“, jer se „Gordi albion“ u dosadašnjem delu prvenstva zaista nije proslavio. U grupi su Englezi dali samo dva gola i to jedan Srbiji i jedan Danskoj, dok su kasnije izbacili Slovačku u produžecima, kao i Švajcarsku tek nakon boljeg izvođenja jedanesteraca.

Sada im na megdan dolazi Holandija i to u polufinalu Evropskog prvenstva. Garetu Sautgejtu je to treće polufinale na velikim takmičenjima, odveo je Englesku na Mundijalu u Rusiji 2018, potom do finala na EURO 2020, a u Kataru je ispao od Francuske u četvrtfinalu.

Posle 20 godina reprezentacija Holandije će ponovo igrati polufinale Evropskog šampionata, tada su 2004. godine poraženi od domaćina Portugalije. Nisu Holanđani najbolje startovali, a ekipa Ronalda Kumana dodatno je „sasečena“ povredama važnih igrača. U grupnoj fazi zauzeli su tek treće mesto, a zahvaljujući ishodu u grupi E – plasirali su se u osminu finala. Znali su to da iskoriste i stignu do polufinala, uprkos problematičnom učinku kada se radi o golgeterskom učinku.

Dakle, sve činjenice govore da nas večeras čeka pravi fudbalski spektakl i da se možemo nadati uzbudljivom meču, dostojnom polufinala Evropskog prvenstva.

Sudeći po kvotama, Engleska je svakako favorit u ovom meču, kvota na njihov trijumf je 2.85, dok je kvota na pobedu Holandije 3.10.

Osim toga, na meridianbet.rs sajtu možete pronaći fantastičan SPECIJAL IGARA, koji donosi široku ponudu igara, kao i najveće kvote za online klađenje.

Evo i nekih predloga:

Prvi strelac na meču:

Kajli Voker – kvota 60

Hari Kejn – kvota 6.00

Fil Foden – kvota 12

Bukajo Saka – kvota 12

Ćavi Simons – kvota 14

Igrač golova:

Luk Šo 1+ kvota 21

Hari Kejn 2+ kvota 9.40

Memfis Depaj 1+ kvota 4.20

Kompletan SPECIJAL IGARA možete pogledati OVDE, a pre toga se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, jer vas čeka fantastičan

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE