DA PRIPREME NAVIJAČE: Zvezda najavila početak prodaje sezonskih

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet osovjili su tri pehara minule sezone.

U Evroligi imali slabiji učinak od očekivanog. Ovog leta petorica igrača su došli kao pojačanja. Pored aktivnosti u prelaznom roku, crveno-beli uskoro počinju prodaju sezonskih karata.

Novina je da nema prodaje u predsezoni, nego kroz fazu rezervacije i kupovine, kada se klub u petak oglasi o datumu početka prodaje.

Rezervacija se odnosi na vlasnike sezonskih karata iz prošle sezone, kako bi zadržali svoje mesto. Moguće je kupiti od sada i kartu onlajn. Nakon rezervacije, svi oni koji su poručili karte, će dobiti instrukcije za plaćanje.

Ili mogu kupovinu da obave na Malom Kalemegdanu od 1. avgusta do 23. avgusta do kada im važi rezervacija mesta, navodi se na sajtu kluba. Cene će se kretati od 15.000 dinara za stare članove do 18.000 za one nove sezonce.

-Pred nama je istorijska crveno-bela sezona! Slavimo veliki jubilej i našu istoriju, ali slavimo i bodrimo i naš novi tim koji će uz pune tribine, prepoznatljiv ambijent i podršku lakše doći do ciljeva. A naši ciljevi su uvek poznati, pa i u sezoni u kojoj slavimo velikih 80 godina – jer mi smo Crvena zvezda! Zato pozivamo sve Zvezdaše da iskoriste priliku i bude deo nove sezone u kojoj ćemo se ponosno sećati naše slavne prošlosti, ali i boriti za svaku pobedu i za nove trofeje!, zaključili su iz Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan otputovao na turnir: Obezbeđen direktan prenos (VIDEO)

Košarkašima Partizana sledi odlazak na turnir na Siciliji koji je na programu 7. i 8. septembra. Ekipa Željka Obradovića će...

POVEZANE OBJAVE