Kejn: “Istorija je ispisana”

Fudbalska reprezentacija Engleske plasirala se u finale Evorpskog prvenstva, pošto je u polufinalu pobedila Holandiju rezultatom 2:1.

Ovo je drugo uzastopno finale za Englesku, posle poraza od Italije 2021. godine. Nakon pobede i plasmana u finale svoje utiske izneo je napadač Engleske Hari Kejn.

– Istorija je ispisana, ponosan sam na moje momke, na svakog saigrača, na svakog člana osoblja našeg tima. Ovo što smo uradili je zaista nešto posebno. Znamo da u nedelju imamo još jednu utakmicu, trebalo bi da zadržimo ovaj duh – rekao je Kejn. Pobedu Engleskoj doneo je Oli Votkins u 90. minutu. – Pričali smo o tome da bi svi trebalo da budemo spremni. Mi smo veliki tim. Nebitno je da li dobijete pet minuta ili minut, možete da napravite razliku i da donesete pobedu na turniru. Oli je čekao, bio je strpljiv i ovo što nam je omogućio je nagrada za sve nas, a on je apsolutno zaslužio, istakao je fudbaler Bajerna.

Engleska će u nedelju u finalu EP igrati protiv Španije.

– To će da bude još jedna teška utakmica. Ali ostala je jedna utakmica za istoriju. Uzbuđeni smo svi, ovo je bio težak put, ali nas čeka još 90 minuta, možda 120, možda penali, šta god bude bili potrebno bićemo tamo, uradićemo sve što je u našoj moći. Jedva čekamo utakmicu , jasan je napadač.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE