NAJVEĆI DOBITAK U ISTORIJI SRBIJE – MERIDIANBET ISPLATIO 132.211.421 RSD!

Istorijski džekpot je isplaćen u Srbiji – jedan spin omogućio ostvarenje sna

Car iz Niša ulovio NAJVEĆI DŽEKPOT NA SVETU! O grandioznosti dobitka govore cifre za sebe – 1.125.234 EVRA, odnosno 132.211.421 RSD koji je isplatio Meridianbet!

Srećni dobitnik je „običan“ čovek iz Niša, S.J, koji je uspeo da za veoma kratko vreme obezbedi sebi lagodan život i to za svega 50 uloženih dinara!

REGISTRUJ SE – UZMI BESPLATNO 6.000 FREEBET

Koliko je ovo čudesna priča govori činjenica da u trci za jedan od četiri fenomenalna džekpota učestvuju sve renomirane gambling kuće na svetu.

Da stvar bude neverovatnija, igrač je odigrao JEDAN JEDINI SPIN, i to sa ulogom od 50 dinara!

Za samo 50 dinara, Nišlija je oborio sve rekorde i uzeo džekpot koji se našao na listi TOP 5 džekpotova ikada izvučenih u Evropi! Tako je GRAND JACKPOT “pao” baš u Srbiji.

Sigurno vas zanima ime talične igre… reč je o igri Wild Crusade: Empire Treasures. Ovo je neverovatno interesantna istorijski potkrepljena igra sa pregršt načina za zaradu. Ukoliko volite uzbudljive igre, sa respin bonusima i množiocima, sasvim sigurno će vam se svideti!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE