Savršeno rešenje za sve strane: Arda Guler na pozajmici u Seriju A?!

Arda Guler potvrdio je klasu i na Euru u Nemačkoj na kojem je njegova Turska dogurala do četvrtfinala u kojem je poražena od Holandije.

Postigao je jedan pogodak i u dva navrata asistirao kroz pet odigranih susreta i tako još jednom demonstrirao kvalitet zbog koje ga je Real Madrid doveo prošlog leta za 20 milona evra. No, pravo je pitanje gde će igrati naredne sezone.

U prošloj je dugo vremena čekao šansu i dočekao ju je u završnici sezone. Ukupno je upisao 10 prvenstvenih nastupa za Real i dao je šest golova.

Na poziciji u sredini terena madridskog velikana “paklena” je konkurencija za supertalentovanog 19-godišnjaka, a upravo to će iskoristiti Milan.

Više je klubova pokazalo zanimanje za njega, a plan Milana otkrivaju španski novinari. Gigant sa San Sira hteo bi da kopira način na koji je na pozajmici iz Reala doveo i Brahima Diaza.

Brahim je dve sezone proveo na pozajmici u Milanu, a ‘Rossoneri’ su imali pravo da ga otkupe za 22 miliona evra. Osim toga, Real je imao pravo otkupa njegovog ugovora za 27 miliona. Ništa od toga nije bilo aktivirano.

Arda Guler, na kojeg u Realu računaju u budućnosti, ima važeći ugovor do leta 2029. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE