KRAJ TURNEJE U RUSIJI: Osvojen trofej, poraz u generalci (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde, izgubili su od argentinskog Taljaresa 1:0 u poslednjem meču Letnjeg kupa. Crveno-beli su ranije osvojili trofej trijumfom nad Zenitom i Sočijem. Trener Milojević, dao je priliku skoro svim igračima pred početak nove sezone. Na ovom duelu je za protivnički tim nastupio i doskorašnji igrač Zvezde Aleks Vigo.

Crveno-beli su rano primili gol. Martinez je pogodio u 2. minutu. Iskoristio je loptu u prostor između defanzivaca srpskog šampiona. Akvtivniji su bili Argentinci i imali još prilika, kao i Zvezda preko Endiajea, Pume i Stojića.

Endiajeu je zbog ofsajda poništen pogodak. Mijailović i Portiljo su dobili žute kartone u prvom delu. Nakon 45. minuta igre, ostao je jedini pogodak onaj iz drugog.

U narednom delu susreta je Zvezda pokušavala da izjednači. Isključen je u 71. minutu Luka Ilić, u nadoknadi poluvremena, jedan igrač argentinskog tima. Do kraja, Zvezda nije uspela bar da izjednači.

Ekipa Vladana Milojevića u prvom kolu prvenstva 20. jula dočekuje Jedinstvo sa Uba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zaboravljeni košarkaš Partizana potpisao za bugarski klub

Nekadašnji centar Partizana Obrad Tomić novi je košarkaš bugarskog Akademika iz Plovdiva, u kom je već igrao ranije. Tomić...

POVEZANE OBJAVE