KLASIK U FINALU EURO: Preuzmi bonus i odigraj tiket – Španija ili Engleska?

Registruj se u Meridianu, preuzmi 6.000 FREEBETA i odigraj na FINALE EURO!

Da li ste spremni za spektakl? EURO 2024 je ušao u finiš i konačno su poznata imena finalista.

Ubedljivo najlepši fudbal na evropskom prvenstvu igra reprezentacija Španije.  “Crvena furija” i u finalni meč sa pravom ulazi kao favorit. Španija je jedina reprezentacija koja je dobila svaki meč na ovogodišnjem EURU. Jamal je u polufinalu pokazao da je veliki talenat i da mu se predviđa sjajna karijera.

Englezi su nakon nešto lošije odigrane grupne faze iz meča u meč podizali formu. Nakon spektakularnog obrta sa Slovacima, “Gordi Albion” je u sudijskoj nadoknadi uspeo da preokrene meč protiv Holanđana. Sautgejt je pre početka EURA izjavio da će podneti ostavku ukoliko Englezi ne budu prvaci Evriope. To dovoljno pokazuje koliko veruje u svoju ekipu.

Sve u svemu 14. jul je datum koji željno očekuje čitav fudbalski svet.

A, najjače kvote na FINALE EURA čekaju vas u Meridianu!

Registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, verifikujte svoj nalog i preuzmite fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 6.000 FREEBET-A! Dobijate 3.000 besplatnih spinova i to bez uslova, kao i 3.000 dinara za sportsko klađenje!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAOPŠTENJE: Radnički 1923 odgovorio Mrkeli

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca nije ostao imun na izjave sprotskog direktora Zvezde Mitra Mrkele o njima i njihovom...

POVEZANE OBJAVE