NAJVEĆI SPECIJAL IGARA ZA VELIKO FINALE EURO JE PRED TOBOM!

Najveće kvote za finale EURO su pred vama!

Zvuči neverovatno da selektor koji na dva uzastopna Evropska prvenstva svoju selekciju dovede do finala, ali sa tim se susreo Geret Sautgejt.

Veliko finale EURO 2024 počinje u nedelju od 21:00, a iako će se na terenu naći 24 igrača, koja će u najvećoj meri odlučivati o tituli šampona Evrope, brojne oči biće uprte u stratega Engleske. Pre početka prvenstva „Gordi albion“ važio je za favorita, što i jeste opravdao ulaskom u finale, ali su mnogi očekivali da će to uraditi znatno lakše i ubedljivije.

Nije bilo tako, Englezi su se mučili u gotovo svakoj utakmici, ali na kraju se piše rezultat, a oni na čelu sa Sautgejtom, imaju priliku da naprave još bolji rezultat – da osvoje EURO.

Na tom putu poslednji rival im je selekcija Španije. Reprezentacija koja je, čini se, glavni hit ovog šampionata i svakako podmlađena ekipa, koja je uspela da svetlo slave uperi ka mladim i novim zvezdama. Tačnije, ka Laminu Jamalu. Još u aprilu 2023. godine, tokom utakmice Barselone i Betisa, mnogima je bilo jasno da u Španiji raste novi as i nova zvezda, a sada je to i potvrđeno. Tada je postao najmlađi debitant u istoriji Blaugrane u LaLigi, a sada je u utakmici protiv Francuske pokazao sav svoj kvalitet.

Da li će upravo odlučiti šampiona Evrope – ostaje da vidimo, ali u jedno smo sigurni – ovo finale obećava fudbalski spektakl!

Dok odbrojavamo do početka finalnog meča, vreme je da se zabavimo, a uz najvažniju sporednu stvar na svetu – najbolje ide online klađenje!

I za to je najbolji recept – u Meridianu! Ova sportska kladionica donosi fantastičan bonus dobrodošlice za sve novoregistrovane igrače, u vidu 6.000 freebet-a, ali ujedno i najveće kvote za EURO!

Na meridianbet.rs naći ćete fantastičan SPECIJAL IGARA za EURO, pa vam donosimo nekoliko predloga za tiket:

POBEDNIK I NAJBOLJI STRELAC PRVENSTVA:

Engleska/Hari Kejn – kvota 3.75

Engleska/Džud Belingem – kvota 25

Španija/Hari Kejn – kvota 10

Španija/Dani Olmo – kvota 4.50

NAJBOLJI IGRAČ NA PRVENSTVU:

Džud Belingem – kvota 10

Hari Kejn – kvota 17

Rodri – kvota 3.75

Lamin Jamal – kvota 2.75

Kompletan SPECIJAL IGARA možete pogledati OVDE, a pre toga ne zaboravite da se registrujete i preuzmete fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE!

Uživajte u EURO u Meridianu!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAOPŠTENJE: Radnički 1923 odgovorio Mrkeli

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca nije ostao imun na izjave sprotskog direktora Zvezde Mitra Mrkele o njima i njihovom...

POVEZANE OBJAVE