Nekada rešio Večiti derbi, a sada je na novom početku u Brodarcu!

Nemanja Kojić nekada je bio veoma istaknut napadač u Superligi, pa je kao veliko pojačanje iz Rada svojevremeno stigao u Partizan.

Navijačima crno-belih ostao je u najlepšem sećanju, kao strelac efektnog gola polumakazicama u završnici 146. Večitog derbija, za pobedu nad Crvenom zvezdom.

On je na kraju sezone završio igračku karijeru u Zemunu, i započeo novo poglavlje.

Kojić je postao pomoćni trener u stručnom štabu Brodarca.

Veliko pojačanje za stručni štab je i dolazak Nemanje Kojića, bivšeg napadača Partizana, Rada, internacionalca u Turskoj i još nekoliko država. Opredelio se za trenerski posao posle duge i bogate karijere, naročito napadači imaće prilike da usvajaju njegovo dragoceno znanje i iskustvo. Sećamo se da je bio strelac za crno-bele i u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom, a do pre mesec dana bio je na spisku prvotimaca Zemuna, izjavio je trener Brodarca Nikola Ilić za “Sportski žurnal“.

Kojić je nakon Partizana igrao za Gazijantep, niški Radnički u dva navrata, Istanbulsport, Ordabaši, Napredak, Dečić, Zvezdu 09, Loznicu….

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši napadač Zvezde odbio Bahara!

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Loi Dioni bio je, prema navodima tamošnjeg portala "Sport 5", u završnici prelaznog roka na...

POVEZANE OBJAVE