VELIKI DAN ZA ŠPANIJU: Đoković može da im pokvari slavlje (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković sutra igra za osmi pehar Vimbldona i izjednačenje sa Rodžerom Federerom.

Rival mu je Karlos Alkaraz, koji ga je savladao u prošlogodišnjem finalu nakon 5 setova. Ukoliko slavi, to bi bila dobra uvertira za finale fudbalskog EP koje njegovi sunarodnici igraju iste večeri sa Engleskom.

Uefa je snimila video poruke Alkaraza i napadača Alvara Morate.

Šta ima Čarli, kako si? Sećaš se kada sam ti pre početka Evropskog prvenstva rekao da te ne mogu zvati na finale, iako sam računao na tebe, jer nećeš doći, treba da igraš drugo finale. Nadam se da će ovo biti velika nedelja za celu Španiju, jer te i mi podržavamo svim srcem. I nadam se da ćemo se sledeće nedelje videti u Madridu i zajedno proslaviti, rekao je napadač Atletiko Madrida.

Šta da kažem, igrate savršeno Evropsko prvenstvo, od prve utakmice do polufinala. Patite sa nama, podržavate nas. Nadam se da će nedelja biti sjajan dan za sve i nadam se da će biti uz vas. Veliki zagrljaj, Hajde!, odgovorio je Alkaraz.

On i Novak Đoković sutra od 15 časova igraju finalni meč u Londonu. U Berlinu Španija protiv Engleske igra za to da postane najtrofejnija nacija na EP od 21 čas protiv Engleske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAOPŠTENJE: Radnički 1923 odgovorio Mrkeli

Fudbalski klub Radnički iz Kragujevca nije ostao imun na izjave sprotskog direktora Zvezde Mitra Mrkele o njima i njihovom...

POVEZANE OBJAVE