STOJIĆ PRED NOVU SEZONU: Znam kako je nositi Zvezdin dres, da otvorimo prvenstvo na pravi način

Fudbaleri Crvene zvezde u pripremnom periodu zabeležili su tri trijumfa i jedan poraz.

U prvom kolu nove sezone Superlige Srbije dočekuju Jedinstvo sa Uba.

O tome i drugim temama, govorio je prvotimac Nemanja Stojić.

Izuzetan je osećaj ponovo biti u Crvenoj zvezdi. Upoznajem se još uvek sa novim saigračima i zahtevima trenera, tako da koliko je lepo, isto tako je na neki način i naporno, jer je sve novo i moram da se adaptiram. Bio sam već ovde i znam kako je nositi Zvezdin dres, tako da jeste težak, pre svega zbog navijača. Svaka utakmica mora da se pobedi, moraju da se osvajaju trofeji, svestan sam toga i da nisam spreman, ne bih bio ovde,rekao je on.

Govorio je o igranju za Grafičar i što je dobio poziv za Evropsko prvenstvo. Uz konstataciju da se uželeo Marakane.

Na kraju je poslao poruku navijačima:

Sigurno da navijači očekuju Ligu šampiona, što je i naš cilj. Vredno radimo na pripremama, da se što bolje spremimo za plej-of. Uz to trofeji nacionalnog prvenstva i Kupa Srbije su primarni ciljevi. Želimo da otvorimo prvenstvo na pravi način i da idemo korak po korak, uz verujem sjajnu podršku navijača. Jedva čekam da uživam u atmosferi, koju samo oni mogu da prirede, a prilika za to je već utakmica protiv Jedinstva. Siguran sam da su se zvezdaši uželeli fudbala i da će u velikom broju doći na stadion, zaključio je Stojić.

Crveno beli će u subotu 20. jula od 20 časova dočekati Ubljane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Šmekerski potez Baskonije: Tim iz Španije časti dva navijača Partizana (VIDEO)

Košarkaški klub Partizan prvu utakmicu Evrolige igra u Vitoriji 3. oktobra, a španski klub odlučio je da nagradi dva navijača...

POVEZANE OBJAVE