Sve je spremno za revanš: Iskoristi NAJVEĆE KVOTE za finale Vimbldona!

Đoković i Alkaraz za titulu na Vimbldonu!

„Osvojiće mnogo Grend slemova. Možda ne ovaj, ali u budućnosti. Kada se penzionišem”, rekao je Novak Đoković o Karlosu Alkarazu, svom rivalu u finalu Vimbldona. Ujedno i reprizi prošlogodišnjeg finala, u kom je slavio mladi Španac.

Rekao je to Đoković u šali, naravno, ali mnogi bi se zaista složili sa tim, jer je srpski teniser i pored nedavne operacije kolena, opet pokazao da mu nema ravnog. Ovo je njegovo deseto finale londonskog turnira, ali ne samo to – iskoristio je priliku da još jednom ispiše istoriju “belog sporta” – uspeo je da i u 16. sezoni u karijeri stigne bar do jednog meča za trofej na Grend slem turniru.

Tako je pretekao dvojicu najvećih rivala, Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Švajcarac i Španac ostali su na “koti” 15 kada su u pitanju sezone sa bar jednim Grend slem finalom. Verovali ili ne, ako računamo ovu godinu – ovo je prvo finale za srpskog asa!

Međutim, sigurno je da nema nameru da se ovde zaustavi – cilj je nova titula na Vimbldonu, a nakon toga i napad na zlatnu medalju na Olimpijskim Igrama. A, za finale turnira u Londonu – stiže specijalno iznenađenje za sve ljubitelje tenisa!

Naime, sportska kladionica Meridian odlučila je da časti sve novoregistrovane igrače fantastičnim bonusom dobrodošlice od 6.000 freebet-a, a za to je dovoljno da kreirate i verifikujete nalog OVDE. Dobićete 3.000 besplatnih spinova i to bez uslova, a nakon uplate depozita sledi još 3.000 sport bonusa!

Na istom mestu naći ćete i NAJVEĆE KVOTE za finale Vimbldona, pa je tako kvota na pobedu Đokovića 2.30 dok je kvota na trijumf Karlosa Alkarasa 1.70

Tu je, naravno, i sjajan special igara, pa vam u nastavku donosimo neke predloge za klađenje:

Ukupno brejkova:
6.50; manje – kvota 1.60, više – kvota 2.20
Ukupno taj-brejkova:
2.50; manje – kvota 1.05; više – kvota 9.30

Kompletaj specijal pogledajte OVDE.

Dakle, čeka nas jako uzbudljivo finale, Novak ima priliku da ostvari neverovatan uspeh, a do tada – uživajte u izboru igara sa tiket sa najvećim kvotama!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE