POSLEDNJE PRIPREME ZA SLS I LŠ: Partizan ozvaničio dva potpisa

Fudbaleri Partizana će kao nominalni gosti početi protiv Napretka novu sezonu u Superligi Srbije.

Odmah posle toga, čeka ih prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kijevskog Dinama.

Crno-beli su danas obelodanili dva potpisa. Ugovor na četiri godine, parafirao je defanzivac Vukašin Đurđević koji stiže iz Voždovca.

Veoma sam uzbuđen! Sve je teklo glatko i u dobrom smeru. Jedva čekam da zaigram pred punim tribinama Partizanovog stadiona i pred navijačima, da pokažem šta znam i da dam sve od sebe, a uz to da upijam znanje od saigrača i struke uz koje mogu mnogo da napredujem, rekao je on za sajt kluba.

Osim njega, starosedelac i čuvar mreže Nemanja Stevanović, produžio je saradnju u naredne dve godine. On zbog bolesti nije bio u mogućnosti da brani prošle polusezone.

Novi ugovor, na dve godine! Iza mene je težak period, praktično sam propustio pola godine zbog koksaki virusa i nisam bio u prilici da treniram i pomognem ekipi. Drago mi je što su klub i Aleksandar Stanojević, uprkos tome, prepoznali šta sam dao za klub i način na koji sam se borio za grb prethodnih osam godina i pokazali poštovanje i razumevanje prema meni te mi omogućili da nastavim saradnju na obostrano zadovoljstvo. Izuzetno sam počastvovan i ponosan jer će po isteku ugovora to biti mojih deset godina u Partizanu. To mi je još jedan motiv više da u svakoj situaciji predstavljam klub na najbolji mogući način i pomognem i ekipi i klubu da budemo što uspešniji, rekao je on.

Dodajući da su problemi sa virusom prošli. Napredak i Partizan igraju 19. jula u petak od 21 čas u Humskoj. Potom crno-beli putuju u Lublin na duel sa ukrajinskim predstavnikom koji je zakazan za 23. jul.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Borac poražen u još jednom pripremnom meču sa ABA ligašem

Košarkaši Borca iz Čačka odigrali su treći pripremni meč pred početak ABA lige. Posle pobede nad Jenisejem i poraza...

POVEZANE OBJAVE