Goran Stevanović izneo očekivanja pred utakmicu sa Partizanom, na kojoj će biti domaćin u Humskoj

Sutra počinje Superliga Srbije, a već prvog dana sastaće se Napredak iz Kruševca i Partizan, u čudnim okolnostima, pošto će na stadionu u Humskoj domaćin biti Partizanov protivnik, usled renoviranja u Kruševcu.

Stanojević pred premijeru nove sezone govorio o Nathu, Jovanoviću i startnoj postavi

Novi – stari trener Napretka je Goran Stevanović, koji je ranije predvodio i crno-bele, a pred ovu sezonu odbio mesto sportskog direktora u klubu iz Humske.

Uspeli smo da u kratkom roku formiramo dobru bazu, napravimo potentnu ekipu. Uradili smo pripreme na visokom nivou, igrali sa tri dobra protivnika, i to daje samopouzdanje da možemo ući u sezoni sa visokim ambicijama. Pravu inspiraciju daje što je tim sastavljen od momaka velikih igračkih i mentalnih kvaliteta. No, kao glumci pred premijeru, kada kažu: ‘Dođite, pa vidite sve’ – tako i mi jedva čekamo da prikažemo novi Napredak, sa novim karakterom i licem. Istrajan, borben, fanatičan, rekao je Stevanović.

Još uvek neće dočekati debi na stadionu u Kruševcu, ali će biti domaćin na sebi dobro poznatom mestu.

Napredak je prethodnih godina mnogo problema zadavao Partizanu, tako da će on biti motivisan, ali ja želim da sutra pričamo delima, ne rečima danas. Da ne ulazimo ni u euforiju ni u agoniju, jer u Srbiji si ili na nebu ili u blatu, a to je zamka, već da idemo iz kola u kolo na svom putu. Žao mi je što u mom prvom mandatu publika zbog korone nije mogla na tribine, tako da jedva čekam da zaigramo u pravoj fudbalskoj atmosferi u Kruševcu, izjavio je trener Napretka.

Utakmica počinje od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kvinsi Miler ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler novi je košarkaš filipinskog San Migel Birmena. On u ovaj klub prelazi iz...

POVEZANE OBJAVE