NEKADA HARALI NBA LIGOM: Plejmejkerski dvojac na “probi” u Baksima

Nekadašnji ol-star igrači Džon Vol i Ajzea Tomas nalaze se na treninzima Milvoki Baksa tokom Letnje lige, s namerom da se izbore za ugovor.

Iskusni plejmejkerski duo je zašao u godine, a imao je i dosta problema sa povredama tokom karijere, pa u poslednje vreme teško pronalaze angažman.

Tomas je tokom prošle godine prvobitno potpisivao dva desetodnevna ugovora sa Finiksom, u kom je potom i završio sezonu, ali bez velike uloge u timu.

On je svojevremeno draftovan od strane Sakramenta kao poseldnji pik na Draftu, ali je značajno prevazišao očekivanja i postao dvostruki ol-star igrač. Najbolje trenutke u karijeri doživeo je u Boston Seltiksima, čiji je bio nosilac igre.

Džon Vol je sa druge strane bez kluba već godinu i po dana. On je 2010. godine, potpuno suprotno u odnosu na Ajzeu, draftovan kao prvi pik od strane Vašington Vizardsa, čiji je predvodnik potom bio deset sezona. Posle toga je dve godine proveo u Hjustonu, a potom je igrao za Kliperse.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROBAN RECEPT: Partizan angažovao zamenu za Markovića, uz veliku pogodnost!

Fudbaleri Partizana u nastavku szeone biće jači za mladog Mihajla Ilića, koji se vraća nakon šest meseci, kao pozajmljeni...

POVEZANE OBJAVE