Predsednik Partizana otkrio što pojačanja nisu predstavljena

Prema navodima medija Partizana “na lageru” ima osam pojačanja koji još uvek nisu zvanično predstavljeni.

Predsednik klub Ostoja Mijailović je otkrio da razlog tome što će to učiniti na drugačiji način.

Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način, rekao je Mijailović za Mozzart sport.

On nije otkrio detalje, ali jeste dao naznake kako će to izgledati.

Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji.

Do sada klub je zvanično predstavio tri igrača, a ostalo je još da se predstavi osam igrača: Brendon Dejvis, Tajrik Džons, Arijan Lakić, Mario Nakić, Sterling Braun, Ajzea Majk, Isak Bonga i Karlik Džons.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zauzmi svoje mjesto na OVOJ ATP LISTI – serviraš za 5000€!

Nova prilika je tu, posljednja u ovoj godini, kada je riječ o grend slem turnirima, u ovoj godini. Isprati US...

POVEZANE OBJAVE