Juventus spremio još četiri vrhunska pojačanja do kraja leta

Juventus započinje novu eru sa Tijagom Motom na klupi.

Nekadašnji italijanski reprezentativac je posle sjajne sezone u Bolonji zasukao rukave u Torinu i ima jasnu deju kako trea da igra moderni Juventus.

U tu svrhu su podmladili tim i već su stigli Daglas Luiz iz Aston Vile, Kepren Tiram iz Nice, Huan Kabal iz Verone kao i golman Di Gregorio iz Monce.

Kako piše Gazeta Delo Sport, u Juventusu paniraju još četiri nova igrača kako bi zatvorili sastav tima.

Prema poznatom listu, na toj listi su Temu Kopmajners iz Atalante, Galeno iz Porta, Djedno Sančo iz Mančester junajteda i Karim Adejemi iz Borusije Dortmund.

Sa Kopmajnersom i Galenom su pregovri već u odmakloj fazi. Sa Holanđaninom su postigli dogovor oko ličnih uslova, pregovara se sa Atalantom oko visine obeštećenja. Juv nudi 45 miliona eva, Atalanta traži 60 miliona.

Galeno bi, sa druge strane, bi trebao da košta oko 25 miliona evra, a Brazilac ima portugalski pasoš što je mnogo bitno za Juventus jer nemaju više slobodnih mesta za igrače van EU.

Sančo i Adejemi su takođe dali pristanak oko dolaska u Torin, igrač Borusije je čak i javno izrazio želju, ali pregovori sa klubovima oš uvek nisu započeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE