MILOJEVIĆ NAJAVIO MEČ SA JEDINSTVOM: Njihov najveći adut je kolektiv, uželeli smo se publike

Fudbaleri Crvene zvezde sutra otvaraju novu sezonu Superlige Srbije.

Crveno-beli odbranu titule počinju od Jedinstva sa Uba.

O očekivanjima pred meč, izjasnio se trener Vladan Milojević.

Pozivam navijače da dođu u što većem broju i da obore rekord iz 2014. godine kada je na premijeri sezone bilo 22 hiljade ljudi. Ko god može da dođe da nas podrži, nadam se da će to i učiniti, a mi se svakako naše publike jesmo uželeli. Nadam se i da su oni nas, uprkos tome što je jul, toplo, godišnji odmori, vikend. Ko god došao, hvala mu. Čestitam im (Jedinsvu, prim.aut) na ulasku u Superligu. Velika je to stvar i zasluge svakako idu ljudima koji vode klub. Siguran sam da imaju potencijal za ovo takmičenje i želim im da ostanu u prvenstvu. Imaju veliki broj mladih i zanimljivih igrača. Mnogi od njih su već igrali u inostranstvu, neki samo u Srbiji, ali svakako su dobro poznata imena – Sise, Fereira, Denić, Dubljanić, Stojanović. Mislim ipak da im je najveći adut kolektiv, uz trenera koji je dugo bio u Italiji i koji je pravi taktičar. Biće zanimljiva i atraktivna utakmica, rekao je on.

Za novajliju Duartea nije siguran da li će zaigrati, govoreći i o bonusima ali i onih igrača koji su se u tim vratili sa rerpezentativnih obaveza, propustivši bazičan deo priprema.

Sve ekipe u Superligi imaju kvalitet i svi su motivisani da se dokažu i pokažu. Ovo je početak sezone, ekipe još uvek nisu skroz uigrane i zato ne znamo šta možemo da očekujemo. Verujem da će biti zanimljivo, ali ne i lako, zaključio je Milojević.

Utakmica Zvezde i Jedinstva, igra se sutra na stadionu “Rajko Mitić” od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fiorentina se oslobodila dvojice igrača

Fiorentina je pred kraj prelaznog roka u Turskoj uspela da se oslobodi dva igrača i da ih pošalje u...

POVEZANE OBJAVE