POKER NA PREMIJERI: Šerif dva puta, Duarte do gola za manje od minut (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili u 1. kolu Superlige, pošto su na svom terenu savladali Jedinstvo iz Uba 4:0.

Crvena zvezda je od prve sekunde opravdala ulogu apsolutnog favorita u ovom meču.

Napadali su crveno-beli i već prvu priliku posle nekoliko minuta, kada je Ilić posle odličnih driblinga šutirao u blok protivnika.

Nastavili su Beograđani sa napadima, i u 18. minutu stigli do prvog gola. Mimović je sjajno centrirao, Endiaje je sjajno reagovao iz prve i zakucao je u gol Ubljana za 1:0.

Odmah posle gola, veliku šansu je imao Katai, pet minuta kasnije, vladajući šampion je psotigao novi pogodak. Luka Ilić se sjajno ubacio po levoj strani, centrirao a Endiaje opet sjajno regovao za 2:0.

Do kraja poluvremena Ilić je imao još jednu dobru priliku, ali je rezultat ostao nepromenjen.

U drugom delu Ilić je ostao u svlačionici iz nepoznatog razloga, a vrlo brzo smo videli treći gol. Hvang je fenomenalno uposlio Kataija dubinskom loptom, a veliki majstor akav je Katai je rutnski poslao u mrežu sa vrha kaznenog prostora.

Nije tu stala Crvena zvezda, i vrlo brzo je veliku šansu za het trik imao Endieaje, ali je bio neodlučan u situaciji 1 na 1 sa golmanom.

Milojević je iskoristio povoljan rezultat da napravi izmene, i u igru je ušao i novi napadač Duarte. Brazilac je posle manje od minuta od ulaska sjajno reagovao na odbijenu loptu i postigao debitantski gol.

Do kraja meča nije bilo većih prilika i završeno je 4:0. Crveno-beli u narednom olu dočekuju Mladost iz Lučana, dok Jedinstvo na svom stadionu dočekuju Partizan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Odlaže se Večiti derbi

Prvi Večiti derbi ove sezone biće odložen zbog utakmice Crvene zvezde i Benfike u Ligi šampiona, navodi "Telegraf". Utakmica između...

POVEZANE OBJAVE